Contactpersoon in Suriname

 

ANNE-MARIE VAN GENDEREN – HUURDEMAN

Algemeen directeur

Mijn droom was om een eigen thuiszorgorganisatie op te zetten vanuit mijn verlangen om kwaliteit van zorg te bieden aan mensen die zorg nodig hebben waardoor zij zo lang mogelijk thuis, in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Deze droom is uitgekomen in Suriname.

Inmiddels zijn wij al meer dan tien jaar de meest betrouwbare thuiszorgorganisatie van Suriname. Daar zijn we trots op en dat willen we graag voor u blijven!

Meer informatie en contact

In Memoriam

EVERT VAN GENDEREN †

Contactpersoon in Nederland

 

BIANCA KROONENBERG

Adviseur

Ik ben Bianca Kroonenberg, vanaf 2006 contactpersoon voor Quality Care Thuiszorg in Nederland. Ik sta klaar om de zorg in Suriname goed voor te bereiden. Indien u plannen heeft naar Suriname te gaan voor kortere of langere tijd en u heeft behoefte aan thuiszorg en/of een thuiszorgindicatie, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. Samen met u kunnen wij een zorgplan op maat maken.

Meer informatie en contact

 

 

PRIJA KALLOE

Kwaliteitsmanager

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Quality Care Thuiszorg. In mijn functie van Office Manager was ik de spil binnen de organisatie, waarbij ik de vraag van onze klanten en medewerkers goed heb leren kennen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik vanaf 1 juni 2016 werkzaam als Kwaliteitsmanager, waarbij ik voortdurend kijk naar de mogelijkheid om de kwaliteit van zorg binnen QCT te verbeteren en te ontwikkelen. Daarnaast monitor ik QCT op basis van de ISO 9001 normen met als doel de klant- en medewerkerstevredenheid te verhogen.

 

Office Management

MONIQUE & RYAN (foto)

Het Officemanagement is de spil in onze organisatie, zij zijn zowel onze front- als onze backoffice. Wanneer u het kantoor van Quality Care Thuiszorg belt of bezoekt, zullen de office managers u vriendelijk te woord staan of verwelkomen.

Daarnaast dragen zij zorg voor het hele administratieve proces van uw zorgaanvraag tot en met beëindiging van uw zorg, waaronder het invoeren van de planning, het opmaken en versturen van de facturen en de verhuur van hulpmiddelen.

Tevens dragen zij er zorg voor dat onze medewerkers iedere maand hun salaris op tijd ontvangen.

Planningsondersteuner

SITIE ATRISMAN-SARIDJAN

Als verzorgende in opleiding ben ik bij QCT gestart met werken en stage. Na het afronden van mijn opleiding en ervaring te hebben opgedaan op andere plaatsen, ben ik terug gekomen als verzorgende bij QCT en werk ik hier met veel plezier.

Sinds 15 mei 2017 werk ik tevens als planningsondersteuner. Ik ondersteun onder andere de zorgcoördinatoren bij het maken van roosters waardoor onze klanten zoveel mogelijk continuïteit van zorg ontvangen. Daarnaast ondersteun ik de officemanagers. De combinatie van zorg en administratie vind ik erg leuk en mijn ervaringen in de zorg kan ik goed gebruiken voor mijn werkzaamheden op kantoor.

Human Resource Manager

SYLVIE VAN DER KOOYE

Als Human Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor beleid en beleidsontwikkeling m.b.t. het personeel. Onze medewerkers zijn het fundament van Quality Care Thuiszorg. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Zorg en aandacht voor onze medewerkers staan dan ook centraal bij QCT.

Ons motto is; het leveren van liefdevolle zorg, daarbij is het dan ook belangrijk dat wij (personeel) ook liefdevol voor ons zelf en elkaar zijn. Als HR manager lever ik daar een bijdrage aan. Dit gebeurt o.a. tijdens coaching gesprekken en functioneringsgesprekken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het trainings- en vakbekwaamheidsbeleid binnen QCT.