ONZE ZORG:

Hulpmiddelen

Quality Care Thuiszorg heeft een eigen magazijn. Wanneer nodig kunnen wij hulpmiddelen inzetten voor de uitvoering van de zorg. Denk hierbij aan een hoog/laagbed, een rolstoel, douchestoel, postoel, etc. Wij geven u vooraf de kosten, pas nadat u deze heeft geaccepteerd, gaan wij tot organisatie over. Hulpmiddelen worden alleen ingezet/verhuurd voor onze eigen klanten.*

*Voor Quality Care Thuiszorg geldt, dat wij geen commercieel verhuurbedrijf zijn, wij verhuren hulpmiddelen als ondersteuning van het zorgproces. Wanneer noodzakelijk, zullen wij vereisen dat bepaalde hulpmiddelen worden ingezet ter ondersteuning en voor de fysieke veiligheid van onze medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een hoog-laagbed wanneer de klant bedlegerig is en op bed verzorgd dient te worden. 

Servicepakket

Wij bieden bemiddeling aan voor extra services zoals kapper, pedicure, masseuse aan huis, maaltijdverzorging en boodschappendienst. Hiervoor werken wij samen met specialisten op dit gebied die desgewenst hun diensten aan huis aanbieden.

 

 

Voor alle duidelijkheid, dit is een service van Quality Care Thuiszorg, wij verdienen niet zelf aan deze diensten maar zien het als een onderdeel van ons dienstenpakket dat niet mag ontbreken in de zorg bij iemand thuis.

hulp5