ONZE ZORG:

Huishoudelijke Zorg

Het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden (op basis van een vooraf opgesteld schoonmaakplan), eventueel in combinatie met verzorging of verpleging.

Wat in eerste instantie een aanvullende dienst betrof, wordt steeds meer een op zichzelf staande zorgproduct: Huishoudelijke zorg, uitgevoerd door een erkende instelling.

De klant kiest steeds meer voor een instelling waar men gegarandeerd is van gekwalificeerd personeel, continuïteit van zorg en betrouwbaarheid van de mensen die over de vloer komen.

Immers, u heeft dan altijd iemand die verantwoordelijk gesteld kan worden voor de uitvoer van het werk en de kwaliteit van de uitvoer.

 

Steeds meer mensen kiezen voor een huishoudelijk medewerkster van Quality Care Thuiszorg voor een paar keer per week huishoudelijke zorg. Vanzelfsprekend zijn ook deze medewerkers gecertificeerd door middel van een opleiding.

Quality Care Thuiszorg traint haar huishoudelijke medewerkers zodat op een professionele en hygiënische wijze uw woon-en leefomgeving schoon en opgeruimd wordt gehouden.

huishoudelijk1